(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Projektiasiantuntija, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi projektien maailmaan ja dokumentoinnin tehtäviin? Löytyykö sinulta hyvät yhteistyötaidot, vastuullista työotetta ja haluat olla osa ammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesäharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan noin neljän kuukauden ajan.

Kesäharjoittelijana tulet toimimaan projektien tuki -tiimissä, jonka vastuulla on projektinvalvonnan operatiivinen toiminta sekä projekteissa avustaminen. Tiimin tehtävänä on esimerkiksi urakoitsijoiden dokumentoinnin tarkastus, maankäyttösopimusten hallinta, rakentamistöiden reklamaatioiden seuranta ja valvonta ja takuunalaisten viankorjausten laskutus/korjauttaminen rakentaneelta urakoitsijalta. Pääset kesän aikana tutustumaan isoihin verkonrakennusprojekteihin ja sinulla onkin tärkeä rooli projektien dokumentoinnin tarkastamisessa. Kesäharjoittelijana vastaat siitä, että urakoitsijan toimittama dokumentointi vastaa Carunan vaatimuksia ja dokumentointi voidaan siten tallentaa järjestelmään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi verkko-omaisuuden dokumentoinnin osalta ja tiimikavereinasi on usean alan asiantuntijoita, jotka tarjoavat mielellään tukea ja apua.
 
Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Dokumentoinnin paikkansapitävyyden varmistaminen
  • Verkkopohjainen dokumentointi
  • Tiivis tiimityöskentely

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi sähkötekniikka)
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka alan projekteja hoidetaan
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.