(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Projekti-insinööri
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Otaniemen toimipisteeseemme Espooseen generaattoreiden huolto- ja kunnonvalvontatehtäviin. Toimit tehtävässä projekti-insinööriharjoittelijana kokeneiden ammattilaistemme opastamana.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ja olla osa generaattoreiden huolto- ja kunnonvalvontatoimintaamme. Työmailla on mahdollista nähdä myös höyry- ja kaasuturbiinihuollon toteutusta. Olemme osa Fortumin eNextin Energy Services- ryhmää, joten turbiinilla työskentelevä työryhmä on useimmilla työmailla omaa väkeämme.

Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä ja hankkimaan arvokasta käytännön kokemusta generaattoreiden sähköisistä ja mekaanisista mittauksista ja niiden tulkinnasta.

 

Odotamme sinulta

  • työhön tarttuvaa, reipasta ja positiivista asennetta
  • halua kasvaa ammattilaiseksi generaattoritöissä
  • matkustusvalmiutta. Työ suoritetaan pääosin Suomessa sijaitsevilla voimalaitoksilla ja Otaniemessä. Toimimme myös ulkomailla, joten ulkomaankomennuksetkin ovat mahdollisia

 

Eduksi luemme lisäksi

  • B-ajokortti
  • kokemus kone- ja sähköasennustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä

Sinulla on takana vähintään vuosi ammattikorkeakouluopintoja sähkö- ja/tai automaatiotekniikan alalta

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä antavat Pasi Lehtiniemi, puhelimitse 050 336 6989 tai sähköpostitse pasi.lehtiniemi@fortum.com tai Ilkka af Ursin, puhelimitse 050 469 7614 tai sähköpostitse ilkka.af.ursin@fortum.com.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.