Kesäharjoittelija, Production System Development & Production Planning / kesätyö
Murata Electronics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Oletko tuotannonsuunnittelusta ja kehitystehtävistä innostunut tekniikan alan opiskelija ja etsit kesätyötä, jossa voisit haastaa itseäsi monipuolisissa tehtävissä? Ovatko toimitusketjut ja tuotannonsuunnittelu sekä jatkuva parantaminen ja Lean sinun juttusi? Hae Muratalle kesäksi 2021!

Etsimme nyt harjoittelijaa tuotannonkehitys ja -suunnittelutiimiimme kesäksi 2021 Vantaan toimipisteellemme. Tiimiimme vastuualueeseen kuuluu sekä tuotannonkehitys että -suunnittelutehtäviä, ja tavoitteenamme on tehdä Muratan tuotantojärjestelmästä entistä tehokkaampi ja kilpailukykyisempi. Tuotannonsuunnittelumme vastaa tilaus-toimitusketjun hallinnasta sekä tuotannonohjauksesta, ja luo edellytykset tuotannollemme asiakaskysyntään perustuvaan oikea-aikaiseen ja tehokkaaseen toimintaan.

Tiimimme harjoittelijana pääset osallistumaan tuotantolaitoksemme tuotannonsuunnitteluun sekä erilaisiin kehitysprojekteihin, joiden keskiössä on tuotannonohjauksen kehittäminen, järjestelmien parannustoimenpiteet ja Lean-menetelmien edistäminen. Työpäiviisi sisältyy esimerkiksi suunnittelua, tuotannonohjaus- ja myyntijärjestelmätietojen ylläpitoa, tilausten käsittelyä sekä menetelmäkehitystä. Tulet osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden tiimiläisten ja organisaation eri funktioiden kuten projektitiimien, tuotannon esimiesten, prosessinkehityksen, kunnossapidon, laadun ja tuotannon työntekijöiden kanssa.

Kesä tiimissämme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittää asiantuntijuuttasi, sillä pääset toimimaan laajan tehtäväkentän parissa sekä kehittämään toimintaamme konkreettisella tasolla. Meillä näet, millaista on työskentely korkeiden laatuvaatimusten tuotteita valmistettaessa, ja olet mukana kehittämässä prosessia, jossa loppuasiakkaina on mm. autoteollisuuden ja terveysteknologian merkittäviä yrityksiä. Työskentely korkean teknologian tuotannossa, jatkuvan parantamisen edelläkävijäyrityksessä antaa sinulle tietotaitoa, jota voit hyödyntää myös tulevaisuudessa.

Tehtävään hakevalta odotamme:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. 2.-3. vuoden insinööri- tai DI-opiskelija).
 • Aikaansaavaa ja omatoimista työskentelyotetta sekä innostusta jatkuvaan parantamiseen
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suomen ja englannin kielellä.
 • Hyvät Excel-taidot sekä tuotantojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Sovit tiimiimme, jos olet luonteeltasi aikaansaava, omatoiminen ja idearikas, ja sinulla on rohkeutta tarttua uusin asioihin. Emme odota, että hallitset jo kaiken vaan, että olet innostunut juuri näistä tehtävistä ja haluat kasvaa, kehittyä ja kehittää kanssamme.

**Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä rekrytointijärjestelmäämme CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä 28.2.2021** mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukeväästä.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja antaa tarvittaessa Timo Kyllönen (Manager, Production System Development & Production Planning). Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla timo.kyllonen(at)murata.com tai puhelimitse +358400585413 torstaisin klo 14:00-15:00.

Lue lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com ja seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1424000
 • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Timo Kyllönen (timo.kyllonen (a) murata.com)
 • Puhelin: 0400585413
 • Sijainti: Vantaa