(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Process Simulation
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Oletko kiinnostunut ydinvoimalaitosten prosessi- ja automaatiomallinnuksesta? Nyt on hieno mahdollisuus syventää ymmärrystäsi dynaamisesta simuloinnista ja mallinnuksesta konkreettisissa projekteissa. Haemme kesätyöntekijää prosessisimulointiryhmään. Simulointia hyödynnetään Loviisan ydinvoimalaitoksen simulaattorikoulutuksessa, sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden projekteissa suunnittelun tukena, sekä kehittäessämme uutta liiketoimintaa.

 Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ydinvoima-alan mallinnus- ja simulointitehtäviin. Osallistut tutkimus- ja kehitysprojekteihin, joissa mallinnetaan ja simuloidaan ydinvoimalaitosta kokonaisuutena tai sen osa-järjestelmiä. Pääset tutustumaan sekä täyden mittakaavan simulaattorijärjestelmään sekä pienempiin mallinnustehtäviin. Käytämme simulointiin Apros-ohjelmistoa, johon saat työjaksollasi koulutuksen. Tarkempi työnkuvasi sovitaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on takanasi vähintään 3 vuotta aktiivisia opintoja ylemmässä korkeakoulussa, opintosuuntana joko energia-, automaatio- tai prosessitekniikka tai teknillinen fysiikka. Tehtävä edellyttää pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta, sekä yhteistyökykyä ja järjestelmällisyyttä. Olet kiinnostunut ydinvoimasta, mallinnuksesta ja simulaattorijärjestelmistä. Kokemus simulointiohjelmistoista (esim. Apros) katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 31.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Olli Viljakainen puh. +358 40 536 9168 tai sähköpostitse olli.viljakainen@fortum.com.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.