(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Process Development (Chip & Assembly)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme positiivista ja aikaansaavaa insinööriharjoittelijaa prosessikehitykseen kokoonpanoon ja elementtivalmistuksen back-end alueelle kesäksi 2018. Prosessikehitysryhmämme kehittää aktiivisesti tuotannon laatua, saantoa sekä linjojen kapasiteettia mm. ottamalla käyttöön uusia laitteita. Tässä harjoittelijan tehtävässä tuuraat kesän ajan prosessikehitysinsinöörejämme soveltuvin osin ja toimit läheisessä yhteistyössä mm. tuotannon, tuotannon tukiorganisaatioiden sekä tuotekehityksen kanssa.

Keskeisimmät tehtävät:

* Uusien tuotteiden kehittämiseen osallistuminen
* Testierien edistäminen
* Testituloksien kerääminen ja analysoiminen
* Työn dokumentointi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Useamman vuoden koulutusta (DI tai AMK) elektroniikan, automaation tai konetekniikan alalta
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
* Oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta sekä yhteistyökykyä

Lisäksi arvostamme:

* Elektroniikkateollisuuden prosessien tuntemusta
* Aikaisempaa työkokemusta elektroniikkateollisuudesta

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus oppia elektroniikkateollisuuden prosesseja ja korkeiden laatuvaatimusten tuotantoa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa sähköpostitse Harri Hyppönen, etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com