Kesäharjoittelija, PRA (Ydinvoimalaitoksen riskitutkimus)
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Espoon Keilalahteen Engineering and Projects -yksikön Nuclear Safety Engineering -osaston PRA-ryhmään, joka tekee, kehittää ja hyödyntää Loviisan ydinvoimalaitoksen todennäköisyyspohjaista riskitutkimusta. Harjoittelu sijoittuu aikavälille 2.5.–30.9.2020 tai erikseen sovittavalle ajalle.

Kesäharjoittelijana osallistut tapahtumien todennäköisyyksien arviointiin Loviisan riskitutkimusta varten. Työtehtäväsi sisältävät vikahistorian käsittelyä ja siinä tarvittavaa turvallisuusjärjestelmien ja laitteiden toimintaan perehtymistä, monenlaisia laskentatehtäviä ja mahdollisesti laskentatyökalun päivittämisessä tarvittavaa ohjelmointia. 

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän mukavien työtovereiden ohjauksessa. Saat laaja-alaisen näkökulman todennäköisyyspohjaiseen riskitutkimukseen ja opit tuntemaan ydinvoimalaitoksen turvajärjestelmiä sekä niihin liittyvien laitteiden toimintaa. Lisäksi sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa meillä syksyllä tekemällä tuntitöitä. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään neljännen vuosikurssin opiskelua teknillisessä korkeakoulussa ja vahvaa matemaattista osaamista sekä IT-osaamista. Kiinnostus laitteiden toiminnasta on hyödyksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Sami Siréniin, +358 40 726 5190 (16.-31.01.2020 arkisin klo 9-15) tai sami.siren[at]fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321990
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Sami Sirén; +358 40 726 5190 (16.-31.01.2020 arkisin klo 9-15) tai sami.siren@fortum.com