Kesäharjoittelija, Porin tuhkajalostamo
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Haluamme pitää kiinni siitä osaamisesta, jota kesätyöntekijämme tuovat mukanaan ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkaa meillä myös kesän jälkeen. Pyrimme joustamaan niin, että sinun olisi helppoa sovittaa työt ja opinnot yhteen, meillä työskentelee vuosittain myös kymmeniä lopputyöntekijöitä.

Työnkuvasi

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita. 

Etsimme kesäharjoittelijoita käyttötehtäviin Porin tuhkajalostamolle. Tuhkajalostamon toiminta kattaa jätteen vastaanoton, käsittelyn sekä vesien käsittelyn. Tehtäviisi kuuluu prosessin valvonta ja käyttörutiinien hoitaminen. Toimit vakinaisen henkilökunnan kesälomasijaisena ja osallistut prosessin kehittämiseen oman osaamisesi pohjalta. Haemme harjoittelijaa kesän ajalle, tarkemmat ajankohdat sovitaan erikseen. Työ on vuorotyötä ja tehdään 12-tunnin vuoroissa.

Miksi valita meidät?

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme.  Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän materiaalikierrätyksen ja jätteen lajittelun parissa. Saat mahdollisuuden kehittyä kiertotalouden käytännön osaajaksi ja olla osana taitavaa operointihenkilöstöä. 

Odotamme sinulta

Olet kemian-, prosessi-, ympäristö- tai energiatekniikan insinööri- tai ammattikouluopiskelija, jolla on mahdollisesti jo aiempaa prosessiteollisuuden kokemusta. Huomioimme myös ensimmäisten vuosikurssien hakijat. Aiempi kokemus jätealalta tai prosessiteollisuudesta on etu. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin kello 9:00 – 15:00 Käyttöpäällikkö Ilpo Koski 046 922 6045, ilpo.koski@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546959
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori
  • Lisätietoja antaa: arkipäivisin kello 9:00 – 15:00 Käyttöpäällikkö Ilpo Koski 046 922 6045, ilpo.koski@fortum.com