(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Porin Tuhkajalostamo
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Etsimme kesäharjoittelijaa käyttötehtäviin Porin tuhkajalostamolle. Tuhkajalostamon toiminta kattaa jätteen vastaanoton, käsittelyn sekä vesien käsittelyn. Tehtäviisi kuuluu prosessin valvonta ja käyttörutiinien hoitaminen. Toimit vakinaisen henkilökunnan kesälomasijaisena ja osallistut prosessin kehittämiseen oman osaamisesi pohjalta. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän materiaalikierrätyksen ja jätteen lajittelun parissa. Saat mahdollisuuden kehittyä kiertotalouden käytännön osaajaksi ja olla osana taitavaa operointihenkilöstöä. 

 

Odotamme sinulta

Olet kemian-, prosessi-, ympäristö- tai energiatekniikan insinööri- tai ammattikouluopiskelija, jolla on mahdollisesti jo aiempaa prosessiteollisuuden kokemusta. Huomioimme myös ensimmäisten vuosikurssien hakijat. Aiempi kokemus jätealalta tai prosessiteollisuudesta on etu. Olet nopea tiedon omaksuja ja haluat kerätä kokemusta prosessiteollisuudesta. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi 31.1.2020 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin kello 9:00 – 15:00 Käyttöpäällikkö Ilpo Koski 046 922 6045, ilpo.koski@fortum.com tai käyttöinsinööri Ari Hakasalo 050 462 2551, ari-tuomas.hakasalo@fortum.com.