(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Polttoaineturvallisuus
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen polttoaineturvallisuusryhmään Espoon Keilalahteen ajalle 3.5.-3.9.2021. Osallistut ydinpolttoaineen allastutkimusten tulosten kokoamiseen sekä ydinpolttoaineen hyväksyttämiseen ja käyttöönottoon liittyviin tehtäviin.  

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän asiantuntijaorganisaatiossa, jossa saat mahdollisuuden tutustua ydinpolttoaineen hyväksyttämistä ja tutkimusta koskevissa tehtävissä. Saat laaja-alaisen näkökulman ydinpolttoaineen laadunhallintaan ja lisensiointiin liittyvistä tehtävistä.  

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta muutaman vuoden ylemmän tason korkeakouluopintoja esimerkiksi teknillisen fysiikan, materiaali-, kone- tai energiatekniikan alalta tai muusta vastaavasta. Sinulla on kokemusta tietoteknisten työkalujen käytöstä ja erityisesti Microsoft Office -ohjelmista. Olet järjestelmällinen ja tarkka etkä pelkää rutiinitehtäviä. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.  

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Heidi Lindroth, + 358 40 534 2939 tai heidi.lindroth@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.