(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Polttoaineturvallisuus
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen Polttoaineturvallisuus-ryhmään Espooseen ajalle 4.5.-4.9.2020. Osallistut polttoaineen allastutkimusten tulosten kokoamiseen sekä ydinpolttoaineen hyväksyttämiseen ja käyttöönottoon liittyviin tehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän asiantuntijaorganisaatiossa, jossa saat mahdollisuuden tutustua ydinpolttoaineen hyväksyttämistä ja tutkimusta koskeviin tehtäviin. Saat laaja-alaisen näkökulman ydinpolttoaineen laadunhallintaan ja lisensiointiin liittyvistä tehtävistä. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on muutaman vuoden korkeakouluopinnot teknillisen fysiikan, materiaalitekniikan, konetekniikan tai energiatekniikan alalta tai muu vastaava opiskelutausta. Sinulla on kokemusta tietoteknisten työkalujen käytöstä ja erityisesti Microsoft Office -ohjelmista. Olet järjestelmällinen ja tarkka etkä pelkää rutiinitehtäviä. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Heidi Lindrothiin, + 358 40 5342 939 tai heidi.lindroth@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.