Kesäharjoittelija, Palkanlaskenta
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

#SummerWithNeste


Kesäharjoittelija, Palkanlaskenta 


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Palkkapalvelut-tiimiä. 


Työtehtäväsi kesän aikana

Etsimme vahvistusta palkanlaskennan tiimiimme taataksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja varmistaaksemme palkanmaksun oikeellisuuden. Eduksi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä.

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Palkanlaskennan avustavavat tehtävät sekä palkkatiimin yhteiset tehtävät
 • Vuosilomien ja muiden vapaiden hallintaan liittyvät tehtävät
 • Asiakaspalvelu niin HR:n sisällä kuin palkansaajien neuvonta
 • Osallistuminen erilaisiin sisäisiin kehityshankkeisiin

Työskentelet tiiviisti oman palkkatiimin lisäksi myös eri liiketoimintojen HR:ien kanssa varmistaen palkanlaskennan oikeellisuuden ja parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.  
 
Tiimimme vastaa kaikkien Nesteen Suomen konserniyhtiöiden palkanlaskennasta sekä lakisääteisestä raportoinnista ja muista vastuista konsernin sisäisissä prosesseissa. Kehitämme aktiivisesti palkkahallinnon prosesseja tuottaaksemme entistä laadukkaampaa palvelua ja varmistaaksemme kaikkien soveltuvien lakien ja sääntöjen noudattamisen. Tuemme koko Suomen Nesteen henkilöstöä palkkoihin ja poissaoloihin liittyvissä asioissa. 


Menestyksen avaimet


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Palkanlaskennan perusprosessien tuntemista sekä jonkin palkanlaskentajärjestelmän käyttökokemus 
 • Kokemusta työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta
 • Asiakaspalveluhenkisyys
 • Avoin asenne ja uuden oppimisen kipinä
 • Kyky niin tiimityöskentelyyn kuin oma-aloitteeseen itsenäiseen tekemiseen
 • Suomen kielen lisäksi pärjäät myös englannin kielellä

Arvostamme myös

 • Vastuuntuntoista, proaktiivista ja numerotarkkaa työotetta 
 • Joustavuutta työmäärän vaihdellessa ja paineensietokykyä 

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Liity joukkoomme!

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi. 
 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle. Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa tai vaihtoehtoisesti voi työskennellä myös Nesteen pääkonttorilla Keilaniemessä. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. Tällä hetkellä poikkeusaikana työskentelemme pääsääntöisesti etänä.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä. 

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot