(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Päiväoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Päiväoperaattoria kesätyöntekijäksi Porvoon jalostamon Tuotantolinja 2:lle


Työtehtäväsi kesän aikana

Tehtävässä toimit töiden aloitusluvan myöntäjänä ja valvot että työt tehdään turvallisesti noudattaen yhtiön turvallisuuden pääsääntöjä

Tehtävien kautta saat kokemusta päiväoperaattorin monipuolisista tehtävistä Porvoon jalostamon tuotannossa

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • tehtävään soveltuvia teknisen alan opintoja.
  • vähintään 18-vuoden ikää
  • hyviä yhteistyötaitoja ja vastuullista työskentelyotetta
  • kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn

Arvostamme myös

  • tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu 1.6.2020-30.8.2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.