(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Päiväoperaattori, Tuotantolinja 4
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon Tuotantolinja 4:lle

Kesäharjoittelijaa Päiväoperaattorin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu mm. katalyytin ja kemikaalien käsittelyä, jätehuoltoa ja kierrätystä sekä työlupien aloitusluvan myöntämistä. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää trukin ajotaitoa (trukkikortti) sekä kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. 

Edellytämme meneillään olevia alan opintoja sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2017.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.