(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Päiväoperaattori jakeluterminaaliin
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon jakeluterminaaliin

Kesäharjoittelijaa päiväoperaattorin tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat Porvoon jakeluterminaalilla juna- ja nestekaasulastauksen apuna toimiminen sekä autolastauksen päiväoperaattorin avustaminen.

Odotamme sinulta reipasta ja innokasta asennetta, nopeaa oppimiskykyä ja kiinnostusta alaa kohtaan. Olet iloinen, avoin ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mukavan työympäristön.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.