(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Päivämestari satamalogistiikkaan
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon satamalogistiikkaan

Kesäharjoittelijaa päivämestarin tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset projektitehtävät. Lisäksi toimit vuorojen tukena HSEQ-toiminnoissa ja osallistut sataman liikennesuunnitteluun. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja vastuuntuntoista asennetta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytämme meneillään olevia logistiikan tai prosessi-/kemiantekniikan opintoja. Kokemus satamatoiminnoista sekä MS- ja Google-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. Työ tulee olemaan päivätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja monipuoliset työtehtävät.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.