(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Painelaitearkiston hoitaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon painelaitearkistoon

Kesäharjoittelijaa painelaitearkiston hoitajan tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat painelaitearkiston ylläpito sekä dokumenttien luovutus ja tallennus.

Odotamme sinulta meneillään olevia opintoja tekniseltä tai kaupalliselta alalta sekä englannin kielen taitoa. Kokemus arkistotehtävistä tai kunnossapidosta katsotaan eduksi. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, pitkäjänteinen ja järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden jalostamon teknisen dokumentaation hallintaan liittyvän ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.