(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Ostaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan kesäharjoittelijoita ostajan tehtäviin osaksi Professional Services and Solutions tai Commodities and Logistics tiimiä.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

 • Palveluiden, kemikaalien ja materiaalien hankintaan liittyvät tehtävät sisältäen mm. tarjouspyynnöt, tarjousvertailut sekä tilausten ja sopimusten tekemisen tilausjärjestelmäämme

 • Lisäksi tehtäviisi kuuluu esimerkiksi toimitusaikojen varmistaminen, sopimusdokumentaation taltiointi sekä laskujen maksuun liittyviä tehtäviä

 • Tulet myös työskentelemään olennaisena linkkinä sisäisten sidosryhmien ja toimittajakentän välillä

 • Voit myös osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistua erilaisiin hankinnan kehittämiseen liittyviin tehtäviin, kuten tilausten automatisointiin, web-kaupan kehittämiseen tai RPA:n implementointiin

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan Nesteen kansainväliseen epäsuorien hankintojen maailmaan.


Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Vähintään kahden vuoden korkeakoulu- tai AMK-opintoja tekniseltä tai kaupalliselta alalta

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 • Hyvä toimistotyökalujen käyttötaito

Arvostamme myös

 • Aiempaa kokemusta hankinnan tehtävistä

 • IFS Application ja Lean -järjestelmien tai muiden vastaavien hankintajärjestelmien tuntemusta

 • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
   

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu touko- ja elokuun välille.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Espoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.