(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Osaamisen kehittäjä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Etsimme Porvoon Kilpilahteen

kesäharjoittelijaa

osaamisen kehittämistiimiin.

Harjoittelijan tehtävänä on olla mukana rakentamassa tuotannon ja logistiikan osaamisen hallintamallia ja varmistaa sitä tukevan järjestelmän eri käyttöönottovaiheiden valmius. Tämä tarkoittaa pätevyyden saavuttamis- ja ylläpito-ohjelmien rakentamista järjestelmään. Lisäksi pääset tehtävässäsi uudistamaan koulutusohjelmiemme esittely- ja viestintämateriaaleja sekä osallistumaan laajasti henkilöstön kehittämiseen liittyvien prosessien sekä koulutusten kehittämiseen.

Tehtävässäsi pääset pääset osaksi Nesteen Öljytuotteiden osaamisen kehittämisestä vastaavaa HR-tiimiä. Tiimin tarkoituksena on luoda ja kehittää toimintatapoja tuotannon ja logistiikan osaamisen kehittämiseksi yhteistyössä linjaorganisaation kanssa. Lisäksi tiimi tukee liiketoimintaa osaamisen kehittämiseen liittyvissä toimintatapamuutoksissa.

Kesäharjottelijaltamme odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusalaa (kaupallinen, hallinnollinen tai viestinnällinen) sekä opintoja jo muutamalta vuodelta
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
  • Halua oppia uutta ja kehittää asioita
  • Kiinnostusta eri tietojärjestelmiä kohtaan sekä erinomaista Microsoft Office sekä Google Suite -ohjelmien käyttötaitoja.

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelu. Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.