(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Osaamisen asiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijaa Osaamisen asiantuntijan tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu osaamisen hallintaan liittyvä osastokohtainen koordinointi sekä pätevyyden saavuttamis- ja ylläpito-ohjelmien sisällön tuottaminen ja kehittäminen. Työtehtäviäsi ovat lisäksi koulutusten hallinta sekä osaamisen varmentamiseen liittyvä käytännöntoteutus. Tehtävässä ylläpidät osaamisen hallintajärjestelmää ja tuet esimiehiä järjestelmän käytössä.

Odotamme sinulta meneillään olevia tehtävään soveltuvia AMK- tai korkeakoulutasoisia opintoja, oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pedagoginen pätevyys on sinulle eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee se, että käytät ja omaksut sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä. Aiempi työskentely tuotantoympäristössä on sinulle eduksi, kuten myös kokemus osaamisen kehittämiseen liittyvästä tehtäväkentästä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.


Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.