(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattori Vesilaitokselle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon Vesilaitokselle

Kesäharjoittelijaa operaattorin tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat Vesilaitoksen hoito, kuten operointi, näytteiden otto ja perusanalyysien teko sekä Vesilaitoksen hoitajan sijaistaminen.

Edellytämme meneillään olevia alan opintoja sekä vähintään 18 vuoden ikää. Olet kiinnostunut ympäristö- tai vesienkäsittelytekniikasta, omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän vesilaitosprosessin parissa. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo sekä opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.