(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattori Kemiin ja Tornioon
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Kemin ja Tornion terminaalit ovat Suomen pohjoisimmat polttoaineiden jakeluterminaalit. Terminaaleilla vastaanotetaan, varastoidaan ja ajetaan polttoaineita liikenteen (teollisuuden ja yksityisiin) tarpeisiin.

Etsimme nyt Kemin ja Tornion terminaaleihin kesäharjoittelijaa operaattorin tehtäviin.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtävät

  • Säiliöalueen, autolastausalueen ja laivausten operoinnit sekä tarkastus- ja valvontatehtävät
  • Ennakoivaan ja korjaavaan kunnossapitoon osallistuminen
  • Piha-alueiden hoitoon liittyvät tehtävät

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista, turvallista ja reipasta asennetta. Eduksi katsotaan englannin kielen suullinen taito, B-ajokortti ja työturvallisuus- sekä tulityökortti.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vaihtelevaa työtä Kemin ja Tornion terminaaleilla!

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2019.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu.


Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.
 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.