(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattori jalostus- ja käyttöhyödykeosastolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin jalostamolle

Kesäharjoittelijoita jalostuksen ja käyttöhyöydykkeen operointitehtäviin.

Kesäharjoittelijana öljynjalostamolla perehdyt prosessin valvontaan sekä monipuolisiin operointi- ja kunnonvalvontatehtäviin haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa on tärkeä osa kesäharjoittelijan jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten tuote- ja komponenttilinjauksista, prosessin valvonnasta alueella, näytteen ottamisesta, pumppujen ja kompressoreiden operoinneista, huoltotöiden valmisteluista ja valvonnasta, käyttöhyödykkeiden keskeytymättömästä valmistuksesta tai jätevesilaitoksen operoinnista. Perehdytyksen ja osaamistaustasi mukaan osallistut vuoron töihin.
 
Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä. Tavoitteena on hallita laajoja prosessikokonaisuuksia, jotka muodostavat erilaisia tuotevirtoja. Olethan valmis pitkäjänteiseen ammattitaidon, osaamisen ja itsesi kehittämiseen.

Edellytämme, että olet kouluttautumassa joko prosessi- tai automaatioalan perus- tai AMK-tutkintoon tai kemian alan korkeakoulututkintoon. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen, omaat fyysiset edellytykset toimia kentällä ja olet valmis työskentelemään keskeytymättömässä 12 h -vuorotyöjärjestelmässä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.