(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattoreita Porvoon jalostamolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijoita vuoro-operaattorin tehtäviin.

Operaattorina huolehdit prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa on tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa sitten kyse tuote- ja komponenttilinjauksista, tuotevalmistuksesta, näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista.

Odotamme sinulta prosessialan opintoja sekä fyysisiä edellytyksiä toimia kentällä ja ohjaamossa monipuolisissa operaattorin tehtävissä.

Olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on valmiudet työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa ympäristössä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!
Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.