(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattoreita Kokkolan terminaaliin
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

#SummerWithNeste
 

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Etsimme Kokkolan terminaaliin 2 kesätyöntekijää.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat kenttäoperaattorin tehtävät:

  • Säiliöalueen, pumppaamoiden, autolastauksien ja laivauksien tarkkailut ja valvonnat
  • Laitteistoiden ennakkohuollot
  • Kunnossapitotehtävät
  • Laadunvalvonta (Tuotteiden näyteanalyysien tekoa omassa laboratoriossa)
  • Lisäksi terminaalin kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito kuuluvat tehtäviisi

Työ on päivätyötä (klo 7-15.30), mutta odotamme valmiutta työskennellä myös ilta- ja yöaikoina sekä viikonloppuisin. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Teknisen alan opinnot
  • Aiempi teollisuuden työkokemus
  • Ennakkoluulottomuus ja oma-aloitteisuus

Arvostamme myös

  • B-ajokorttia ja englannin kielen taitoa
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 


Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu 3.5 - 27.8.2021.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Kokkolassa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.


Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 


Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/