(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattoreita Inkooseen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan Inkoon terminaaliin kesätyöntekijöitä Operaattorin tehtäviin

Työtehtäväsi kesän aikana

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset terminaalin kenttäoperaattorin tehtävät, kuten eri osakokonaisuuksien (säiliöalue, pumppaamot, autolastaukset, laivaukset) tarkkailut ja valvonnat, ennakkohuollot, kunnossapitotehtävät, ja laadunvalvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat terminaalin kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito sekä putkistojen kunnossapito ja maalaustehtävät. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta työskennellä myös ilta- ja yöaikoina sekä viikonloppuisin.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Odotamme sinulta turvallisuuslähtöistä asennetta, B-ajokortti ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Kesän aikana tulet kohtaamaan erilaisia tehtäviä ja vaihtelevia olosuhteita, joten ennakkoluulottomuus ja oma-aloitteisuus ovat tehtävien hoidossa tärkeitä ominaisuuksia.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätöiden toivottu alkamisajankohta on toukokuu.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Inkoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.