(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Operaattoreita Inkoon terminaaliin
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Logistiikka-toiminnon Satamat ja terminaalit -yksikköön kuuluvat satamat, terminaalit ja hoitovarastot. Terminaalien tehtävänä on tuottaa ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun huomioivia asiakaslähtöisiä ja kustannustehokkaita terminaalipalveluita Neste Oyj:n ja sen asiakkaiden tarpeisiin sekä vastata hoidossa olevien hoitovarastojen toiminnasta.

Etsimme Inkoon terminaaliin

Kesäharjoittelijoita operaattorin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset terminaalin kenttäoperaattorin tehtävät, kuten eri osakokonaisuuksien (säiliöalue, pumppaamot, autolastaukset, laivaukset) tarkkailut ja valvonnat, ennakkohuollot, kunnossapitotehtävät, ja laadunvalvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat terminaalin kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito sekä putkistojen kunnossapito ja maalaustehtävät.

Työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta työskennellä myös ilta- ja yöaikoina sekä viikonloppuisin.

Odotamme sinulta turvallisuuslähtöistä asennetta, B-ajokortti ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Kesän aikana tulet kohtaamaan erilaisia tehtäviä ja vaihtelevia olosuhteita, joten ennakkoluulottomuus ja oma-aloitteisuus ovat tehtävien hoidossa tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monialaisen kesäharjoittelupaikan keskeltä suomalaisen öljy-yhtiön logistiikkaketjua.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.