(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Nuclear Purchasing
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Kesäharjoittelijana osallistut Nuclear Purchasing hankintatehtäviin. Olet mukana eri voimayhtiöiden yhteisessä projektissa (Kelpo-projekti), jossa ydinvoima-alan vaatimuksia tuotteiden ja palveluiden hyväksyttämiselle yhtenäistetään ja kehitetään tähän hallintatyökaluun. Toimit pääosin Loviisan voimalaitoksella, mutta osallistut myös projektikokouksiin pääkaupunkiseudulla. Avustat myös erilaisten hankintasopimusten laadinnassa. 

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtäväkentän ydinvoiman hankintatehtävissä, sekä oivallisen tilaisuuden tutustua ydinvoima-alan eri vaatimuksiin Kelpo-projektin yhteydessä yhdessä eri yhtiöiden asiantuntijoiden kanssa, toimien osana dynaamista hankintatiimiä. 

 

Odotamme sinulta

Kiinnostusta kehittää itseäsi hankinnan tehtävissä ydinvoima-alan tuntemuksessa. Opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista. Toivomme sinulta aktiivisuutta, positiivista asennetta ja kykyä työskennellä ryhmässä. 

 

Kiinnostuitko?

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä Pertti Salonen, Procurement Manager, Nuclear, +358 50 453 3651 tai pertti.salonen@fortum.com.

Viimeinen päivä hakea tehtävään on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun tarvittaessa jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.