(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Network Concept Development
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

#SummerWithNeste

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia Kesäharjoittelijan tehtäviä Marketing & Services -liiketoiminta-alueella.

Etsimme parhaillaan kesäharjoittelijaa osaksi konseptien kehitystiimiä. Keskeisenä tehtävänä on kehittää ja ylläpitää asemaverkoston Easy X -automaatiopalveluja. Easy X -palveluihin kuuluu automaattikauppa Easy Deli, automatisoitu autopesu Easy Wash, lasinpesunesteautomaatti Easy Fill sekä robottitankkaus.

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä muun muassa

  • Konseptien operointiin liittyvät tehtävät
  • Easy Deli: Myynnin seuranta, kehittäminen ja raportointi
  • Easy Wash ja Easy Fill: Hinnoittelun tukeminen, toimintavarmuuden ylläpito, yhteydenpito kumppaneihin ja asiakasreklamaatioiden hoito
  • Robottitankkaus: projektin kehittäminen, seuranta ja koordinointi

Tehtävien kautta saat kokemusta tulevaisuuden huoltoasemien uusista palveluista ja pääset mukaan kehittämään uutta liiketoimintaa. Pääset myös oppimaan vähittäismyynnin päivittäisestä operoinnista automatiikan, robotiikan ja digitaalisuuden avulla. Teet tiivistä yhteistyötä verkoston kehityksen, ylläpidon ja myynnin sekä markkinoinnin kanssa.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.


Menestyksen avaimet kesätyöhön

  • Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä 
  • Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa


Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Koulutusala: kauppa ja hallinto, palvelualat, tekniikka
  • Opintosuuntaus: markkinointi, kauppa, tuotantotalous, palvelumuotoilu 
  • Kokemus vähittäismyynnistä ja/tai markkinoinnista luetaan eduksi

Arvostamme myös 

  • Innostuneisuutta ja rohkeutta tuoda uusia ideoita ja tarmoa viedä niitä toteutukseen.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle, mutta aloitus- ja lopetusajankohta voidaan sopia erikseen.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Espoossa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 


Menestyksemme alkaa sinusta.


Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4 400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.


Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/.