(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Myyntineuvottelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

#SummerWithNeste
 
Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Etsimme parhaillaan myyntihenkistä kesätyöntekijää osaksi Marketing & Services -liiketoiminta-alueella olevaa Inside Sales-tiimiä. 
Tule mukaan luomaan Nesteelle tuloksentekokykyä kasvattamalla Nesteen myyntiä, tarjoamaan vastuullisia ratkaisuja ja vahvistamaan olemassa olevia asiakassuhteita. 
 
Työtehtäväsi kesän aikana
 
Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtäviä

 • Kontaktoit olemassa olevia ja uusia asiakkaita pääosin puhelimitse ja sähköpostilla
 • Myynnin edistämiseen liittyviä tehtäviä
 • Rikastaa asiakastietoja

 
Menestyksen avaimet kesätyöhön
 
Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.


Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Kaupallinen tai tekninen opintosuunta.
 • Suositeltavaa opintojen valmiustasosta olisi kandin opinnot tai vastaavat tiedot
 • Aiempi työkokemus myynnistä, asiakaspalvelusta tai alan yrityksistä katsotaan eduksi 


Arvostamme myös 

 • Nykyaikaisten työvälineiden ja ohjelmien hallintaa 
 • Suomenkielen lisäksi ruotsin- ja / tai englannin osaamista
 • oma-aloitteisuus
 • tiimityöhenkisyys
 • hyvät viestinnälliset taidot

 
Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 
 
Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!
 
Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu yleensä toukokuu-elokuu väliselle ajalle. Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu virtuaalisesti. 
 
Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.
 
Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 
 
Menestyksemme alkaa sinusta.
 
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. 
 
Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
 
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.
 
Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/