(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Myyntineuvottelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Haemme Marketing and Services -liiketoiminta-alueen Asiakaspalveluun Espooseen

Myyntineuvottelijoita
 
Myyntineuvottelijan keskeiset työtehtävät koostuvat asiakaskontaktien erinomaisesta ja tehokkaasta hoidosta, sekä myyntityöstä. Työtehtävät sisältävät myyntitilausten tekemistä, sekä asiakassuhteiden hoitoa eri kanavissa (puhelin, sähköposti, chat). Tärkeä osa työtehtäviä on tarjouspyyntöihin ja hinta tiedusteluihin vastaaminen, sekä sopivan ratkaisun löytäminen jokaiselle asiakkaalle.
 
Myyntineuvottelijoilta edellytämme soveltuvia opintoja, sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Haemme myyntineuvottelijoita, joilla palvelualttius virtaa suonissa ja myyntityö on lähellä sydäntä. Myyntineuvottelijoiltamme odotamme kykyä ymmärtää ja toteuttaa erinomaisen asiakaskokemuksen luomista myyntityössä sekä draivia kehittyä ja hoitaa asiakaskontakteja tehokkaasti hektisessä ympäristössä.
 
Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen. Myyntineuvottelijana pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä ja toimia oma-aloitteisesti noudattaen yhdessä sovittuja pelisääntöjämme.
 
Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä asiakasrajapinnassa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Myyntineuvottelijana pääset työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja olet mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen antaaksemme parhaat valmiudet työhön.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuun alussa ja ovat kokoaikaisia.

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita arkisin kello 7-17 välisellä ajalla. Monet kesätyöntekijät ovat jatkaneet meillä työskentelyä osa-aikaisena opintojen ohella. 
 
Hakuaika päättyy 28.2.2018. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.