(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Myyntiassistentti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Espooseen Marketing & Services -liiketoiminta-alueelle kesätyöntekijää osaksi Sales Support -tiimiä.

Työtehtäväsi kesän aikana

Toimit Myyntiassistenttina Sales Support -tiimissä, Strategisten ja Avain-asiakkuuksien sekä Inside Sales -Myyntiassistenttien lomasijaisena.

Myyntiassistentin pääasiallinen tehtävä on tukea myyntiyksiköitä tulostavoitteiden ja onnistuneen asiakaskokemuksen saavuttamisessa. 

Myyntiassistentilla on keskeinen rooli siinä, että asiakas saa tuotteet ja palvelut oikea-aikaisesti, oikeaan hintaan, sovituin lisäpalveluin ja oikein raportoituina. Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakkuuksien hoitoon liittyvien operatiivisten toimintojen koordinoinnista sekä tähän liittyvästä kommunikoinnista. Erilaisten tilanteiden hoitaminen edellyttää itsenäistä otetta ja yhteistyötä useiden yhteistyökumppanien kanssa Nesteen sisällä.

Vastuualueelle kuuluu:

  • vastuu asiakassuhteesta yhdessä asiakkuuspäällikön kanssa: asiakasyhteistyö, neuvonta erilaisissa kysymyksissä
  • erilaisten selvitysten ja ongelmatilanteiden hoitaminen ja ratkaiseminen yhteistyössä sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa
  • raportointi, sopimustietojen päivitys, reklamaatiot, hinnoittelu, kauden sulkuun liittyvät tehtävät

Pääset tekemään yhteistyötä useiden ammattitaitoisten kollegojen kanssa.


Menestyksen avaimet

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi tehtävässä tarvitaan

  • asiakaslähtöisyyttä ja myynnillistä otetta
  • joustavuutta ja hyvää priorisointikykyä
  • huolellisuutta ja kykyä hahmottaa asioita kokonaisvaltaisesti
  • erinomaisia yhteistyötaitoja
  • kykyä käyttää tehokkaasti erilaisia tietojärjestelmiä ja oppia uutta  
  • suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • kokemus tehtävistä asiakasrajapinnassa katsotaan eduksi

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Espoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.