(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Mittauspalvelut, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi mittauspalveluiden maailmaan ja asiakaslähtöisiin työtehtäviin? Löytyykö sinulta hyvät viestintätaidot, vastuullista työotetta ja haluat olla osa ammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesäharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan noin neljän kuukauden ajan.

Kesäharjoittelijana tulet toimimaan asiakkuuksien tiimissä, jonka tehtävänä on tarjota asiakkaille ja markkinaosapuolille luotettavaa sähkönsiirto-, mittaus- ja tasepalveluita muuttuvassa toimintaympäristössä. Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi mittausjärjestelmien käyttö- ja ylläpitotyöt, mittauspoikkeamien ja lukemapuutteiden syiden selvitys ja korjaus sekä mittauksiin liittyvä laadunvalvonta. Työtehtäviisi kuuluvat myös uusien mittausten käyttöönotto ja toimitusten selvitys yhdessä palvelutoimittajan kanssa. Kesän aikana olet tärkeä osa asiantuntevaa mittauspalvelut-tiimiä ja pääset tehtävässäsi vaikuttamaan myös tiimimme kehitykseen. Carunan sisällä lähimpiä työtovereitasi ovat asiakaspalvelu-, laskutus- sekä verkonkäyttötiimit. Ulkoisista sidosryhmistä tärkeimpiä ovat asiakkaamme, urakoitsijamme ja palvelukumppanimme.


Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Mittausjärjestelmien käyttö- ja ylläpitotyöt, mittauspoikkeamien ja lukemapuutteiden syiden selvitys ja korjaus sekä mittauksiin liittyvä laadunvalvonta
  • Uusien mittausten käyttöönotto ja toimitusten selvitys

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa (ylempi tai alempi korkeakoulututkinto esimerkiksi sähkötekniikan alalta)
  • Aiempi työkokemusta alalta katsotaan eduksi
  • Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka alan projekteja hoidetaan
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.