(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, MEMS Process Development
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme anturielementtivalmistuksen kehitysinsinöörin tehtäviin positiivista ja aikaansaavaa kesäharjoittelijaa Vantaalle. Prosessikehitysryhmämme vastaa tuotannon kehitysprojekteista liittyen laadun, saannon ja kyvykkyyksien parantamiseen sekä uusien tuotteiden kehittämiseen. Tässä harjoittelijan tehtävässä tuuraat kesän ajan prosessikehitysinsinöörejämme piikiekkoprosessin kehityksessä ja pääset perehtymään syvemmin omaan prosessialueeseesi. Työssä toimit myös läheisessä yhteistyössä mm. tuotannon, tuotannon tukiorganisaation sekä tuotekehityksen kanssa.

Keskeisimmät tehtävät:

* Prototyyppi- ja testierien työstö
* Materiaalin ja datan analysointia
* Analysointiin liittyvä raportointi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Muutaman vuoden opintoja (DI tai AMK) puolijohdeteknologian, materiaalitekniikan tai fysiikan alalta
* Kiinnostusta tekniikkaan ja teollisuustuotannon toimintaan
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
* Hyviä vuorovaikutustaitoja ja vastuunottokykyä

Lisäksi arvostamme:

* Puolijohdeteollisuuden prosessien tuntemusta
* Aikaisempaa kokemusta puhdastiloista
* Oma-aloitteisuutta, tarmokkuutta ja järjestelmällistä työotetta

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia puolijohdeteollisuuden prosesseja ja korkeiden laatuvaatimusten tuotantoa Vantaalla. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse ma-ke 09-11 Erja Lämsä (p.050 599 8519) ja Birgit Päivänranta (p. 050- 4937555) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(a)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com