(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, MEMS Development
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme kesäharjoittelijaa uusien MEMS-anturielementtien kehitykseen. Työskentelet MEMS Development- osastolla, jonka vastuulla on uusien mikromekaanisten MEMS-anturielementtien kehitys.

Tässä tehtävässä opit tuntemaan MEMS-anturien teknologiaa ja osallistut tuotekehitysprojekteihin, joissa kehitetään uusia anturielementtejä massatuotantosovelluksiin. Toimit läheisessä yhteistyössä anturisuunnittelijoiden, prosessiasiantuntijoiden ja testauskehitysinsinöörien kanssa. Keskeisiä tehtäviäsi ovat MEMS kehityksen avustava työtehtävät kuten testidatan käsittely ja analysointi, näytteiden valinta ja valmistelu. Lisäksi tehtäviin voi kuulu tulosten dokumentointia ja johtapäätösten tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Soveltuvaa teknistä tai luonnontieteellistä koulutusta, esim. fysiikka, mittaustekniikka, elektroniikka
* Teknistä osaamista teoriassa ja käytännössä
* Fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä
* Kykyä tulosten tilastolliseen analysointiin
* Uusien ohjelmistojen nopeaa oppimista
* Office työkalujen hallintaa
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arrvostamme:

* Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa
* Kykyä työskennellä myös ryhmässä osaavien huippuammattilaistemme kanssa
* Huolellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa erityiseesti dokumentoinnissa

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville-Pekka Rytkönen tai Anssi Blomqvist sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com