(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, MEMS-anturielementtien kehitys
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Oletko innostunut fysikaalisista ilmiöistä ja haluaisit työskennellä tuotekehityksen parissa? Toivotko, että pääsisit kesällä työskentelemään aidosti innostuneiden alan huippujen kanssa tuotekehityksen ytimessä? Hae Muratalle kesätöihin MEMS-anturielementtien kehitykseen!


Etsimme nyt kesäharjoittelijaa uusien MEMS-anturielementtien kehitykseen toimipisteellemme Vantaan Martinlaaksoon. Tässä tehtävässä tulet osaksi MEMS-suunnittelutiimiämme, jonka vastuulla on uusien mikromekaanisten MEMS-anturielementtien kehitys - työskentelet siis aivan liiketoimintamme ja tuotekehityksemme ytimessä. MEMS-suunnittelutiimissä opit tuntemaan MEMS-anturien teknologiaa ja osallistut tuotekehitysprojekteihin, joissa kehitetään uusia anturielementtejä massatuotantosovelluksiin. Keskeisimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan MEMS kehityksen avustavat työtehtävät kuten testidatan käsittely ja analysointi, näytteiden valinta ja valmistelu. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua tulosten dokumentointia ja johtopäätösten tekemistä. Tulet osaksi monialaista uusien antureiden tuotekehitystiimiämme talon merkittävimmässä tuotekehitysprojektissa.


Tässä tehtävässä pääset syventymään mikromekaanisten anturien teknologiaan ja korkeiden laatuvaatimusten tuotteiden kehitykseen. Pääset myös toteuttamaan merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat esimerkiksi ajoturvallisuutta ja elämänlaatua tuotteidemme käyttökohteissa. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja työskennellä kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja tietysti timanttisen tiimimme kanssa. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • Soveltuvaa teknistä tai luonnontieteellistä koulutusta, esim. fysiikka, mittaustekniikka, elektroniikka.
  • Teknistä osaamista teoriassa ja käytännössä.
  • Fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä.
  • Kykyä tulosten tilastolliseen analysointiin.
  • Uusien ohjelmistojen nopeaa oppimista.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme myös huolellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä innostusta kehittämiseen ja innovaatioihin. Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta haluat ja osaat myös työskennellä osana huippuammattilaisten joukkoamme.


Kuulostaako sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antavat Ville-Pekka Rytkönen ja Anssi Blomqvist, mieluiten sähköpostitse firstname.surname@murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.