Kesäharjoittelija, Mekaanisen kunnossapidon työnjohto
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen mekaaniseen kunnossapitoon ajalle 3.5.-30.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Tehtävänäsi on päivittäisten työtehtävien koordinointi kesälomien tuurausaikoina. Vuosihuoltojen aikana työskentelet laajasti ulkopuolisten sidosryhmien kanssa ja toimit urakoitsijoiden yhdyshenkilönä yhdessä vakituisen kunnossapidon työnjohdon kanssa.

 

Tarjoamme sinulle

Haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä dynaamisessa kunnossapito-organisaatiossa. Lisäksi pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi teknisesti haastavassa laitosympäristössä, josta on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja. Olet oma-aloitteinen, tiimityöskentelijä sekä hahmotat kokonaisuuksia. Sinulta löytyy reipasta asennetta työntekoon ja loogista päättelykykyä. Lisäksi edellytämme laitosympäristössä vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitoksen vuosihuoltojen ajan syyskuun loppuun asti.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Antti Hurri 010 455 3301 tai Patrick Malmberg 010 455 3338. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot