Kesäharjoittelija mekaaninen asentaja
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija, tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tuotantoa kanssamme! 
 

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana korjaamon mekaanista tiimiä.

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Mekaanisen asentajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla mm. laitteiden huolto ja asennustyöt, erilaiset laitesokeoinnit. Mekaanisena asentajana vastaat töiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta yhdessä muiden asentajien, operoinnin sekä palvelutoimittajien kanssa. Tehtävässä pääset oppimaan kunnossapidosta ja pääset aitiopaikalle seuraamaan oman ammattialan asiantuntijoita, niin tuotannon kuin omaisuudenhallinnan osalta. Tehtävässä pääset osallistumaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Vastuukenttä on laaja ja sitä myöten työpäivien sisällöt hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Työtehtäviäsi kesän aikana

 • Suoritat töitäsi niin ryhmässä kuin itsenäisesti riippuen tarpeesta ja tilanteesta

 • Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta suorittamisesta omalla vastuualueella

 • Suoritat huoltotöitä, laitesokeointeja, laiteasennuksia, laippaliitostöitä ja suodattimien puhdistuksia

 • Tulet olemaan osa mekaanista asennusryhmää ja toimimaan mekaanisena tukena muille ammattialoille

 • Toimit esimerkkinä turvallisuusasioissa puuttumalla epäkohtiin ja kehittämällä toimintaa systemaattisesti

 • Olet oma-aloitteinen 

 

Menestyksen avaimet tehtävään

Tässä tehtävässä vaaditaan

 • Soveltuvaa koulutusta/ammatillista perustutkintoa (koneasennus, levyseppä) ja/tai aiempaa kokemusta tekniikanalalta,

 • Turvallisuuskeskeinen asenne

 • Halu kehittää itseäsi uudessa tehtävässä

 • B-ajokortti
   

Katsomme eduksi myös

 • Hitsaustaitoa

 • Aluetuntemusta tuotantolinjoilta

 • Englannin kielen taito

 • Aiempaa kokemusta asennustehtävistä sekä  laitteiden huoltotöistä

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista. Kunnossapidon työkokemusta katsotaan eduksi lähes jokaisessa työpaikassa tämä on hyvä tilaisuus päästä näkemään toimintaa kunnossapidon ammattilaisten kanssa !

 

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä arkisin klo 11-13:

Valtteri Rautio, Työnjohtaja +358403380556

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi. 
 

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin

Hakuaika päättyy 06.02.2022.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot