Kesäharjoittelija, Materiaalitekniikka
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Haluamme pitää kiinni siitä osaamisesta, jota kesätyöntekijämme tuovat mukanaan ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkaa meillä myös kesän jälkeen. Pyrimme joustamaan niin, että sinun olisi helppoa sovittaa työt ja opinnot yhteen, meillä työskentelee vuosittain myös kymmeniä lopputyöntekijöitä.

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahteen Ydinvoimatekniikan osastolle materiaali- ja lujuustekniikan asiantuntijaryhmään materiaalitekniikan kesäharjoittelijaa ajalle 1.6.-31.8.2022. Tehtäviisi kuuluvat pienet materiaalitekniikan selvitystyöt sekä aiempien materiaaliteknisten tutkimusraporttien läpikäyntiä ja arkistointia digitaaliseen muotoon.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään kolmannen vuoden materiaali-, valmistus- tai konetekniikan korkeakouluopintoja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmien ratkaisemiseen, mutta viihdyt myös tiimissä. Edellytämme, että hallitset hyvin myös Windows-ympäristön ja MS Office-ohjelmistot.

Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Lemettinen, +358 40 5305090, petri.lemettinen@fortum.com. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552368
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys, Energia-ala, Hallinto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Petri Lemettinen, +358 40 5305090, petri.lemettinen@fortum.com