(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Markkinointi
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

#SummerWithNeste


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Suomen markkinointiviestinnän -tiimiä Marketing, Data & Digitalization -yksikössä. Haemme kahta innokasta kesätyöntekijää.

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille
 • Sisällöntuotanto
 • Some-kanavien sisältöpäivitykset ja yhteisömanagerointi
 • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen
 • Avustat markkinointipäälliköitä markkinointiaktiviteettien suunnittelussa sekä toteuttamisessa

Tehtävien kautta saat kokemusta markkinointikampanjoiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä mittaamisesta, ja pääset mukaan kehittämään merkityksellistä ja tuloksellista markkinointiviestintää. Teet tiivistä yhteistyötä sekä oman tiimin että myynnin kanssa varmistaen tuloksellisen toimenpiteiden implementoinnin ja parhaan asiakaskokemuksen. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijän osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Menestyksen avaimet 


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Kaupallinen koulutus yliopistotasolla (markkinoinnin koulutus katsotaan eduksi)
 • Sujuva suomen ja englanninkielen taito
 • Oma-aloitteisuus ja yhteistyötaidot 
 • Sinnikkyys viedä toimenpiteet loppuun saakka
 • Kyky oppia asioita nopeasti

Arvostamme myös 

 • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kokemusta markkinoinnin automaation työkaluista
 • Kykyä tuottaa tekstiä suomeksi ja englanniksi

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle. Kesätyön valintaprosessiin kuuluu haastattelu etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.


Menestyksemme alkaa sinusta.


Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.


Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/