Kesäharjoittelija, Markkinointi ja toimistotyöt
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme some-taitoista ja toimistotehtävissä tarkkaa kesätyöntekijää lämmitysratkaisujemme asiakkuusyksikköön 1.6.-31.8.2021 väliselle ajalle. Työtehtäviisi kuuluu myynnin, markkinoinnin ja sopimushallinnan tukeminen ja saat myös mahdollisuuden myös itsenäiseen some-viestintään.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita uudistuvassa ja energisessä ympäristössä, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit. Pääset tehtävässäsi tuottamaan sisältöä internet -sivuillemme ja some-kanaviimme sekä suomeksi että englanniksi. Tämän lisäksi tuet myynti- ja sopimushallintatiimejämme päivittämällä sopimus- ja asiakastietoja.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää näppäriä some-taitoja, tarkkuutta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Arvostamme vastuuntuntoisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä sopeutua muutoksiin. Energia-alan opinnot katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 31.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Sahakoski, 040 595 5761, jaana.sahakoski@fortum.com.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot