(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Luotonvalvoja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilarantaan Fortumin Consumer Service -maksunvalvontatiimiin kesätyöntekijäksi luotonvalvojaa. Tiimin tärkein tehtävä on tarjota perintäpalveluja kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja ympäristöä säästäen sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tiimi keskittyy maksujen tehokkaaseen kotiuttamiseen, perinnän oikeellisuuteen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Keskeisiä toiminnan mittareita ovat laatu, kustannustehokkuus sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys.

Kesätyössäsi osallistut päivittäiseen asiakasviestintään puhelimitse ja sähköpostitse sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tulet myös aktiivisesti hoitamaan yhteistyötä ulkoisen perintäyhtiön kanssa. Kesätyön kesto on 2.5.2020–31.8.2020 tai muu sovittava aika. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit. Lisäksi saat mahdollisuuden perehtyä Fortumin yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden perintäprosessiin.

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä hoidat Fortumin sähköasiakkaiden perintätehtäviä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta ja huolellista työskentelyotetta hektisessä työympäristössä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Carita Silvennoiseen, carita.silvennoinen(at)fortum.com, puh. + 358 40 198 9787 (2.1. - 14.1.2020 välisenä aikana). Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme luottotiedot sekä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.