Kesäharjoittelija, Luotettavuus-/Varaosainsinööri
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikan yksikköön kuuluvaan luotettavuudenhallintajaokseen ajalle 3.5 - 30.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Työnkuvasi muodostuu laitetietojen ja varaosien hallinnasta sekä varaosadokumentaation ylläpidosta laitostietojärjestelmässä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös ennakkohuolto-ohjelmien ylläpitoa ja optimointia sekä muita luotettavuudenhallintaan liittyviä tehtäviä.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ydinvoimalaitoksen erilaisiin järjestelmiin sekä kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön parissa Loviisan voimalaitoksella.

 

Odotamme sinulta

Olet esim. sähkö- , automaatio-, tai konetekniikan opiskelija korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Sinulla on perustaidot toimistojärjestelmistä (Windows, Office) ja valmiudet muiden tietojärjestelmien oppimiseen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää laitosympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Esko Luukkonen, puh. 010 455 3452 tai esko.luukkonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot