Kesäharjoittelija, Lujuustekniikka
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilalahteen Ydinvoimatekniikan osastolle materiaali- ja lujuustekniikan ryhmään kesäharjoittelijaa ajalle 1.6.-31.8.2021. Tehtäviisi kuuluvat pienet lujuustekniset työt sekä FEM-laskentamallien ja aputyökalujen kehitys.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä lujuustekniikan asiantuntijatehtäviin ydinvoima-alalla ja mahdollisuuden olla mukana alan menetelmien kehityksessä. Tuemme osaamisesi kehittämistä ja tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään kolmannen vuoden lujuus-, kone- tai materiaalitekniikan korkeakouluopintoja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmien ratkaisemiseen, mutta viihdyt myös tiimissä.

Edellytämme, että Windows-ympäristön sekä Office-ohjelmistojen hallinnan lisäksi sinulla on kokemusta FEM- ja 3D CAD -ohjelmistoista.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Santtu Huotilaiseen, +358 50 356 9684 tai santtu.huotilainen@fortum.com. Yhteydenotot aikavälillä 12.-14.1.2021 ja 25.-26.1.2021.

Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406446
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Santtu Huotilaiseen, +358 50 356 9684 tai santtu.huotilainen@fortum.com. Yhteydenotot aikavälillä 12.-14.1.2021 ja 25.-26.1.2021.