(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Logistiikkaoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon satamaan ja junapurkausterminaaliin

Kesäharjoittelijoita logistiikkaoperaattorin tehtäviin.

Tehtävässä toimit satamamestarin alaisuudessa ja olet osa vahvojen ammattilaisten tiimiä. Tiimin jäsenenä vastaat satamassa laivojen purku- ja lastausoperaatioista sekä junapurkausterminaalissa junien purkuoperaatioista ohjeiden mukaisesti - turvallisesti, ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti.

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja meneillään olevia logistiikan tai prosessi-/kemiantekniikan opintoja. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää turvallisuusajattelua sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.