(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Logistiikkaoperaattori Porvooseen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan Porvoon jakeluterminaaliin kesätyöntekijää Logistiikkaoperaattorin tehtäviin

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavat tehtävät

  • Jakeluterminaalin ohjaamo- ja kenttäoperoinnit

  • Tuotelaadun valvonta

  • Asiakaspalvelua säiliöautokuljettajille

Tehtävien kautta saat kokemusta Pohjoismaiden suurimman jakeluterminaalin toiminnasta ja pääset mukaan tiiviiseen yhteistyöhön tuotannon ja asiakkaiden kanssa.

Menestyksen avaimet kesätyöhön
 

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on
 

  • Soveltuva koulutus tekniikan, kemian tai logistiikan alalta

  • Logistiikkaan liittyvien tietojärjestelmien hallinta

  • Asiakaspalveluhenkisyys

Arvostamme myös

  • Hyviä yhteistyötaitoja

  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä uniikissa työympäristössä sekä mahdollisuuden vuorotyöhön.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyön kesto on kolme kuukautta ja toivottu ajankohta 1.6. - 31.8.2019. Aloitus ja lopetuspäivämääristä voidaan sopia joustavasti.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.