(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Logistiikkaoperaattori päivätyöhön
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Naantalin logistiikkaan - satamaan ja terminaaliin

Kesäharjoittelijoita logistiikkaoperaattorin tehtäviin.

Satama ja terminaali varmistavat osaltaan Naantalin jalostamon syöttöaineiden vastaanoton ja tuotteiden jakelun asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluvat raaka-aineiden ja tuotteiden vastaanottoon ja lähettämiseen liittyvät tehtävät. Työtä tehdään satamassa ja terminaalissa päivätyönä.

Odotamme sinulta meneillään olevia tehtävään soveltuvia opintoja sekä turvallisuuslähtöistä toiminta- ja ajattelutapaa. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.