Kesäharjoittelija, Logistiikkaoperaattoreita Porvoon Satama, Purkausterminaali ja Jakeluterminaali
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija, tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tuotantoa kanssamme!
 

Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Porvoon satama ja terminaalit -tiimiä.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesän ajan monipuolisissa tehtävissä Suomen suurimmassa satamassa? Haluatko kasvattaa osaamistasi junalogistiikkaan liittyen? Kiinnostaako sinua jakeluterminaalin säiliöauto toimitukset? Ja haluat olla mukana varmistamassa, että asiakas saa aina tuotteensa turvallisesti, ajallaan ja oikealaatuisena.


Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Porvoon sataman ja purkausterminaalin logistiikkaoperaattorin tehtävässä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä laivojen purku- ja lastausoperaatioista sekä purkausterminaalissa junapurkuoperaatioista - turvallisesti, vastuullisesti ja tehokkaasti. Tehtävässä toimit satamamestarin alaisuudessa ja työkuva rakentuu monipuolisesti sataman tehtävistä aina laivojen kiinnityksistä linjojen operointiin ja lastioperaatioiden valvontaan. Junapurkausterminaalin osalta työnkuvaan kuuluu lastioperointiin ja niiden valvontaan liittyvät tehtävät. 


TAI
 

 • Porvoon jakeluterminaalin vuoro- tai päivätyössä logistiikkaoperaattorin tehtävät, joissa pääset aistimaan pohjois-euroopan suurimman maajakeluterminaalin monipuolisista töistä. Tehtäviisi kuuluisivat erilaiset turvalliset operatiiviset toiminnot kuten näytteiden analysointi, automaatiojärjestelmän operointi ja lukuisat muut mielenkiintoiset tehtäväkokonaisuudet.
 • Tulet tekemään työtä keskeytymättömässä 12 tunnin vuorojärjestelmässä, jakeluterminaalissa myös yksi päivätyöpaikka nestekaasu- ja junalastauksessa

Tehtävien kautta saat monipuolista kokemusta erilaisten tuotteiden operoinneista ja pääset työskentelemään osana loistavaa tiimiä. Teemme tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa ja omalta osaltasi olet mukana varmistamassa että operoinnit sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Menestyksen avaimet
 

Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on
 

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Meneillään olevat merenkulun, logistiikan, prosessitekniikan tai kemiantekniikan opinnot
 • Hyvä turvallisuusajattelu ja työtä pelkäämätön asenne
 • Oma-aloitteinen työote ja hyvät sosiaaliset taidot
 • B-ajokortti

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta

 • Satamasta
 • Rautatietoimituksista
 • Rekkatoimituksista
 • Prosessiteollisuuteen liittyvistä tehtävistä


Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa. 


Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 


Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

 

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi. 

 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle.

 

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.


 

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

 

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä. 

 

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi. 

 

 

Menestyksemme alkaa sinusta.

 

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

 

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

 

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

 

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot