(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, liiketoiminnankehitys (autonomous driving)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Oletko tekniikan alan korkeakouluopiskelija, jota kiinnostavat autonominen ajaminen sekä uusien ja kehittyvien teknologia-alojen tutkiminen? Etsitkö kesätöitä, joissa voit hyödyntää teknistä taustaasi liiketoiminnan tukena? Jos vastasit kyllä, hae Muratalle kesäksi 2019!


Etsimme nyt insinööriharjoittelijaa työskentelemään piianturiliiketoimintamme tutkimus- ja kehitystehtävissä toimitiloissamme Vantaan Martinlaaksossa kesällä 2019. Tässä tehtävässä tulet osaksi pientä Business Development & Product Marketing -tiimiämme, joka toimii asiakasrajapinnassa, ja jonka vastuulla on tuottaa markkinointi- ja tuotemateriaaleja asiakkaille sekä varmistaa, että meillä on ajantasainen tieto markkinoista ja tuotteidemme sovellusmahdollisuuksista maailmalla. Tällä hetkellä tutkimme erityisesti markkinoiden vaatimuksia autonomisen ajamisen antureille ja tämä onkin aiheesta innostuneelle erinomainen mahdollisuus perehtyä aiheeseen tarkemmin. Harjoittelijanamme tehtäväsi liittyvät siis vahvasti autonomisen ajamisen tutkimukseen ja siihen liittyvien projektiemme avustamiseen. Työpäiväsi tulevat todennäköisesti sisältämään esimerkiksi teknologia- ja markkinadatan keräämistä sekä datan analysointia, mutta taustastasi ja taidoistasi riippuen kesää voidaan täydentää myös muilla projekteja tukevilla tehtävillä.


Kesätyö meillä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi autoteollisuuden mielenkiintoisten tulevaisuuden trendien parissa ja oppia lisää, miten markkinadataa käsitellään ja hyödynnetään liiketoiminnan tueksi. Pääset myös tutustumaan lähemmin mikromekaanisten anturien teknologiaan ja turvallisuuskriittisten tuotteiden kehitykseen. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, joten koet millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen liiketoimintaan liittyvä tutkimus- ja kehitys, ja millaisia tehtäviä voimme esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota.


Odotamme tehtävään hakevalta:


  • 2+ vuotta soveltuvia teknisen alan korkeakouluopintojen (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen esimerkiksi elektroniikkaan.
  • Kiinnostusta elektroniikkaan, autoteollisuuteen ja erityisesti autonomiseen ajamiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aiempi kokemus datan keräämisestä ja analysoinnista sekä Matlab-osaaminen katsotaan eduksi.

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli olet yhtä innostunut kuin mekin autoteollisuuden uusista tuulista ja anturien hyödyntämisestä erilaisissa sovelluksissa. Sovit tiimiimme, jos olet itseohjautuva, itsenäisestä työskentelystä pitävä ja sinulta löytyy myös tiedonjanoa sekä kykyä ja halua erotella oleellinen epäoleellisesta. Emme odota, että hallitset jo kaiken vaan, että olet innostunut juuri näistä tehtävistä ja haluat kasvaa ja kehittyä ja tukea tiimiämme tutkimusmatkalla autonomisten ajamisen maailmaan.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Vilenius mieluiten sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.