(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Liikepaikat
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää osaksi Marketing & Services liiketoiminta-alueen Suomen liiketoimintayksikön Liikepaikat-tiimiin Espooseen

Työtehtäväsi kesän aikana

Marketing & Services toimialan Suomen liiketoimintayksikkö vastaa Nesteen polttonesteiden, öljytuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden vähittäismyynnistä Suomessa. Liiketoimintayksikön Liikepaikat-tiimi vastaa liikepaikojen hankinnasta ja hallinnasta, investoinneista, ylläpidosta ja ympäristöasioiden hallinnasta.

Tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat liikepaikkaverkoston kehittämisen, rakentamisen ja ylläpidon ja ympäristöasioiden tukitehtävät. 

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • liikepaikkatietojen kokoaminen, analysointi ja niiden tallennus eri tietojärjestelmiin
  • investointi- ja ylläpitoprojektien suunnittelun ja toteutuksen tukitehtävät
  • ylläpitotoimintojen tietojen kokoaminen ja analysointi osana ylläpidon hallintaa
  • kilpailijatietojen kokoaminen ja analysointi.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknisen ammattikorkeakoulun tai yliopiston alkuvaiheessa olevia opintoja tekniikan tai ympäristön alalta. Odotamme myös kykyä omatoimiseen työskentelyyn, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä tietotekniikan perustaitoja. Tehtävässä vaaditaan suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työmahdollisuuden vaihtelevien tehtävien parissa ja mukavassa tiimissä. Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelu (noin 3-4 kuukautta). 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. Kesätyö ajoittuu touko-elokuu väliselle ajalle.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa face to face -haastattelut Espoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020.  Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.