(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Liikepaikat
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Etsimme parhaillaan Nesteen Marketing & Services liiketoiminta-alueelle kesätyöntekijää osaksi Liikepaikat-tiimiä.

Marketing & Services -liiketoiminta-alue vastaa Nesteen polttonesteiden, öljytuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden vähittäismyynnistä Suomessa. Liiketoiminta-alueen Liikepaikat-tiimi vastaa liikepaikkojen hankinnasta ja hallinnasta, investoinneista, ylläpidosta ja ympäristöasioiden hallinnasta.

Tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat liikepaikkaverkoston kehittämisen, rakentamisen ja ylläpidon ja ympäristöasioiden tukitehtävät. 

Työtehtäväsi kesän aikana:

  • liikepaikkatietojen kokoaminen, analysointi ja niiden tallennus eri tietojärjestelmiin
  • investointi- ja ylläpitoprojektien suunnittelun ja toteutuksen tukitehtävät
  • ylläpitotoimintojen tietojen kokoaminen ja analysointi osana ylläpidon hallintaa
  • kilpailijatietojen kokoaminen ja analysointi.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Odotamme sinulta soveltuvaa teknisen ammattikorkeakoulun tai yliopiston alkuvaiheessa olevia opintoja. Odotamme myös kykyä omatoimiseen työskentelyyn, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä tietotekniikan perustaitoja. Tehtävässä vaaditaan suomen ja englannin kielen taitoa.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintojen sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu lähtökohtaisesti 1.5 - 30.9.2019 välille.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

 

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa face to face -haastattelu Espoossa.


Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.